Terugblik Nationale Hengelsportdag 2017

Zondag, 28 mei 2017

Het was een warme dag (ruim 30 graden) op het tijdstip dat de wedstrijd begon. De voorbereidingen waren getroffen door Lei, Jos, Henk, Huub, Jo en Bert en toen de jeugd kwam stonden de visspullen klaar. Rond een uur kwamen de jeugdige vissers aan en ze kregen eerst een uitleg over de hengel en het tuigje. Ook werd er nog aangegeven welke vissen gevangen konden worden. Van half twee tot drie uur werd gevist en alle deelnemers vingen vissen! Bij de prijsuitreiking, keurig verzorgd door Bert, kregen alle vissertjes een herinneringsmedaille en wat visspullen. De zusjes Anouk en Jill Novak wonnen de beker voor het grootste aantal (ieder 10 stuks gevangen) en Renske Janssen de beker voor grootste vis (liefst 25 cm lang). Het was voor de jeugd en organisators een geslaagde middag, alleen jammer dat er maar 6 deelnemers waren. Afgesproken dat deze volgende keer vriendjes en vriendinnetjes meenemen.

Daarna was het buffet dan door Evelien werd gemaakt en met Yvonne werd uitgestald en opgedient. Het was heerlijk. Dames hartelijk dank.

Ik wil afsluiten met iedereen te bedanken voor de geweldige inzet. Ondanks de geringe deelname voor herhaling vatbaar.