Dinsdag, 13 juni 2017

Er is een enthousiasten groep vrijwilligers gestart met terugdringen van de gele plompen: heren R. Franssen, B. Mevissen, R. de Vaan, Hr van de Helden, Goessens en vader en zoon Gorissen, N. Rompelberg en G. Geenen. Er is een zaterdag en twee avonden (ma en wo) gewerkt. Het grootste deel kon met wortel en al verwijderd worden. Flinke hopen langs de kant en weer extra visplekken. De groep gaat ermee door en vooral in de avonduren. Er worden op diverse plaatsen nog waterlelies geplant en ook nog vissenbossen gemaakt. Alle hulp is welkom. Roger en Bjorn trekken de kar in deze. Allen dank voor de inzet.