Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 23 februari

Maandag, 12 februari 2018

Beste leden, Binnenkort is het weer tijd voor onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Hier bespreken we met jullie wat we het afgelopen jaar hebben gedaan en wat de toekomstplannen zijn. Ook staan we open voor input van onze leden. Het bestuur nodigt jou van harte uit voor de ALV op vrijdag 23 februari a.s. de aanvangstijd is 20.00 uur. Deze zal plaats vinden in het JS lokaal bij visvijver de Oude Markt, ingang aan de vijverkant, te Schinnen

Als je overige vragen hebt of als je punten wil inbrengen dan kun je deze schriftelijk, indienen bij voorzitter Nico Rompelberg:
Dorpstraat 1
6438JS Oirsbeek,
T.: 046 4428350

Ook is het mogelijk deze vragen te stellen tijdens de rondvraag.

Ook belangrijk, we hebben nog niet alle emailadressen van onze leden ter beschikking. Uiteraard zijn we hier aan het werken om deze te verzamelen.
Mocht je leden kennen die nog geen e-mailadres bij ons hebben achtergelaten, attendeer elkaar hier dan op.
De communicatie gaat veelal via onze website, facebookpagina en via email. Houd deze ook in de gaten!
We zien jullie graag op de algemene leden vergadering.

Met vriendelijke groet,