Nieuws

Uitslag koppelwedstrijd 2017

Uitslag koppelwedstrijd 2017

publicatiedatum: Maandag, 23 oktober 2017

De einduitslag van de koppelwedstrijd staat nu online, lees verder.

Lees verder

VISPAS en contributie 2018

VISPAS en contributie 2018

publicatiedatum: Zaterdag, 7 oktober 2017

HSV Ons Genoegen heeft al twee jaar de ledenadministratie, innen contributie en verstrekken VISpas ondergebracht bij Sportvisserij Nederland. Mutaties (bv adreswijziging, email of telefoonnummer) en afmelden (voor 2018 was dat 1-10-2017) via ledenadministratie@vispas.nl Het innen van de incasso’s zal in begin november zijn en toesturen van acceptgiro”s half november. Wie op 2 december betaald heeft zal vóór 1 januari de VISpas en verenigingsvergunning in huis hebben. Dus zorg voor tijdige betaling!

Lees verder

Schoonspuiten Vissteigers

Schoonspuiten Vissteigers

publicatiedatum: Zaterdag, 16 september 2017

Op woensdag 13 september is door vrijwilligers in ploegendienst gewerkt aan het schoonspuiten van de 14 vissteigers Mulderplas. Ze zien er weer als nieuw uit! Er volgt nog een kleine reparatie van slechte planken (of gedeelte ervan) van drie vissteigers. Lei Knubben en Lou Roberts hadden gezorgd dat de middelen als HD reiniger, stroom aggregaten en dompelpompen aanwezig waren om rond 9.00 uur te kunnen beginnen. Om 13.00 uur de aflossing door Jan Koetje en Roland de Vaan en om 17.30 uur aflossing door Roger Franssen. Om 19.30 uur was de klus geklaard met dank aan de vrijwilligers.

Lees verder

Einduitslag competitiewedstrijden 2017

Einduitslag competitiewedstrijden 2017

publicatiedatum: Zaterdag, 16 september 2017

De uitslag van de 5e competitie wedstrijd en de eindscore staan nu online, lees verder.

Lees verder

Einduitslag Feederwedstrijden

Einduitslag Feederwedstrijden

publicatiedatum: Woensdag, 13 september 2017

De einduitslag van de feederwedstrijden staan nu online, lees verder.

Lees verder

Opgelet:  Verenigingslijst noodzakelijk !

Opgelet: Verenigingslijst noodzakelijk !

publicatiedatum: Dinsdag, 5 juli 2016

Bij controles blijkt dat de vissers de verenigingslijst niet bij zich hebben. Naast de VISpas met vermelding HSV Ons Genoegen te Schinnen is een verenigingslijst noodzakelijk. Bij ons is dat het vijverreglement waarop de visser vispasnummer moet noteren en die hij moet ondertekenen voor gelezen en akkoord met de vermelde verboden en voorwaarden. Dan pas voldoet de visser aan de wettelijke verplichtingen. Bij ontbreken van geldige documenten zoals de verenigingslijst kan boete van € 140,- door BOA of politie gegeven worden!!

Lees verder