Forelvissen 75 jarig bestaan

Donderdag, 16 mei 2019

Beste lid,

Ter ere van het 75 jarig bestaan wordt er op 24 augustus een dag georganiseerd om op forel te kunnen vissen.
Het forelvissen zal plaats vinden bij Van de Berg, BERG, 3790 SINT-MARTENS-VOEREN.
Het belooft een gezellige dag te worden waar uiteraard ook voor een drankje gezorgd zal worden.
Leden van HSV Ons Genoegen mogen gratis deelnemen aan het evenement. Niet-leden kunnen meedoen voor een bijdrage van €15,-.
U moet op eigen gelegenheid bij de locatie kunnen komen. Carpoolen wordt uiteraard aangeraden.

Aanmelden moet voor 1 augustus. Dit kan door HIER te klikken of bij Ronald van de Vaan aan de vijver.
Voor niet-leden geldt dat er van te voren €15,- overgeboekt moet worden naar:
NL15RBRB0956338380
ten name van HSV SCHINNEN

Voor vragen kunt u mailen naar: info@hsvschinnen.nl

SAVE THE DATE: 31 augustus: feestavond 75 jarig bestaan.