Het laatste verenigingsnieuws

Kanjer competitie maandag 4 juni

Kanjer competitie maandag 4 juni

publicatiedatum: Vrijdag, 25 mei 2018

Op maandag 21 mei is de kanjer competitie gestart op de visvijver Oude Markt. Ondanks onweer en regen 10 deelnemers. De vangsten vielen tegen en de karper gaf niet thuis. Wel de Voorn en de baars. De uiteindelijke winnaar van 1e wedstrijd was Henk Boesten met voorn van 10 cm en de dagprijs van 10 Euro. Volgende wedstrijd in teken van kanjercompetitie is op maandag 4 juni van 18.00 tot 21.00 uur. Deelname gratis. Loting kwartier voor aanvang.

Lees verder

Info over betalingen!

Info over betalingen!

publicatiedatum: Zaterdag, 3 februari 2018

Wij begrepen dat er bij sommige leden onduidelijkheid is over de betalingsgegevens voor de betaling van contributie. Ons bankrekeningnummer is NL15 RBRB 095 63 38 380 ter attentie van: ver ons genoegen

Lees verder

Opgelet:  Verenigingslijst noodzakelijk !

Opgelet: Verenigingslijst noodzakelijk !

publicatiedatum: Dinsdag, 5 juli 2016

Bij controles blijkt dat de vissers de verenigingslijst niet bij zich hebben. Naast de VISpas met vermelding HSV Ons Genoegen te Schinnen is een verenigingslijst noodzakelijk. Bij ons is dat het vijverreglement waarop de visser vispasnummer moet noteren en die hij moet ondertekenen voor gelezen en akkoord met de vermelde verboden en voorwaarden. Dan pas voldoet de visser aan de wettelijke verplichtingen. Bij ontbreken van geldige documenten zoals de verenigingslijst kan boete van € 140,- door BOA of politie gegeven worden!!

Lees verder

Volg ons ook op