samen vissen!

Zaterdag, 25 januari 2020

In 2019 zijn Sportvisserij Nederland, hengelsportfederaties en IVN Natuureducatie het gezamenlijke project 'Samen Vissen' gestart. Met dit project bezorgen we bewoners van zorginstellingen onder begeleiding een onvergetelijke vismiddag.

Het is enorm leuk en gezellig om samen met deze ouderen te vissen en hen een prachtige visdag te bezorgen (zie de video op www.samenvissen.nl).
Met het Samen Vissen project laten we samen het sociale gezicht en de maatschappelijke functie van jouw vereniging zien. En die zichtbaarheid is belangrijk om te zorgen dat sportvissen maatschappelijk geaccepteerd blijft.

Informatieavonden

Alleen samen met jou kunnen we deze activiteit tot een succes te maken. Daarom organiseren we voor geĂ¯nteresseerde verenigingen en vrijwilligers speciale informatieavonden.

Kijk voor meer informatie of om aan te melden snel op de site www.samenvissen.nl  of voor meer informatie klik op het onderstaande figuur om een folder te openen!