Corona maatregels!

Woensdag, 17 juni 2020

Beste leden, Ondanks vele regelgeving omtrent corona aan het versoepelen is, betekent dit nog niet dat alles weer zo is als het was. Een voorbeeld hiervan is de anderhalve meter afstand die we van elkaar moeten bewaren. De overheid heeft ook bekendgemaakt boetes (€390,-!!) te kunnen uitschrijven mocht deze regel overschreden worden. Dit geldt uiteraard ook voor vissers! Dus houdt u alstublieft aan de gestelde regels en vis veilig! Uiteraard zijn de consequenties die volgen bij het overtreden van deze regels voor uzelf. Maar bij te veel overtredingen kan er altijd nog een besluit genomen worden door de gemeente om de vijvers te sluiten. Geniet dus lekker van het vissen maar doe dit door de regels te volgen. Dit geldt uiteraard ook voor geplande wedstrijden en andere evenementen. Voor de actuele regelgevingen raden wij aan de website van het RIVM en sportvisserij Nederland te raadplegen.