75 jaar hengelen

Zondag, 8 september 2019

HSV Ons Genoegen uit Schinnen vierde op zaterdag 31 augustus het 75 jarig bestaan met een feestje in Puth, bij een van de leden thuis. Diverse leden kregen de 40 of de 25 jaar lid CAP uitgereikt in het kader van hun jubileum van hun lidmaatschap. Penningmeester Fons Lenoir werd speciaal in het zonnetje gezet vanwege het feit dat hij reeds meer dan 25 jaar dit ambt bekleed. Wethouder Jeannette Quadvlieg was aanwezig om hem de gouden erespeld op te steken. Namens de gemeente Beekdaelen overhandigde zij tevens een enveloppe met 200 Euro voor de clubkas. Helaas was ons oudste lid Jozef Otten niet aanwezig wegens ziekte. Het bestuur wens hem beterschap, ook namens de leden.